A fusiongate IT security csapata értékes tapasztalattal rendelkezik a vállalati biztonságtechnika területén. Csapatunk tagjai hazánkban egyedülálló gyakorlatot szereztek etikus hackelés, penetration testing, üzleti intelligencia és adattárházak biztonságtechnikája területén. Részt vettünk már olyan projektekben, amelyek magas biztonsági fokozatú, illetve magas rendelkezésreállású tűzfalak létrehozását tűzték ki célul, Tanácsadás Üzletágunkkal együttműködve végeztünk jogosultságok tisztázásával, katasztrófavédelemmel és egyéb adatbiztonsággal kapcsolatos feladatokat is.
Információbiztonsági szakembereink több, mint 10 éve foglalkoznak az általuk képviselt terület határainak szélesítésével. Csapatunk rámutat a már kiépített és hatékony működésűnek vélt védelmi rendszerek problémás részeire.

Az ezen a területen szerzett referenciákat az ügyfeleink védelme érdekében nem publikálhatjuk. Annyit azonban megállapíthatunk, hogy a Magyarországon jelen lévő Banki, Telco, Elektronikai, Ipari és Szolgáltató szektorokban nehéz szereplőt találni, amely ne szerepelne kollégáink referenciái között.